Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda trådlösa laddare billigt online!

Gör livet lättare med en sladdlös laddare! Visst vore livet lite bättre i ett sladdlöst samhälle, men en kan inte få alltid vad en önskar. Vad en däremot kan få — är en sladdlös laddare. Och detta är någonting att vara glad för, eftersom det gör att du kan ladda din mobil var som helst och när som helst. Oavsett om du söker efter en trådlös laddare att ha i väskan eller om du söker efter en USB billaddare finns det här att fynda. Köp billiga och trådlösa USB laddare från oss på Fyndiq. Vi har alternativ som passar allt från iPhone till Samsung.

*Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera så att du köper rätt laddare till rätt produkt. Vore så trist om du fick hem en Samsung laddare när du har en iPhone! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp trådlös laddning för mobil eller trådlösa laddningsstationer Med en trådlös laddare behöver du aldrig vara orolig över att din mobiltelefon ska ladda ur. Dessutom det finns flera olika alternativ att välja på för att hålla igång mobilen. Som exempel kan du välja att köpa hem skal med trådlös laddning för iPhone. Är du mer intresserad av att köpa en trådlös laddningsstation? Kolla då in våra Qi laddare. Ge dig själv förutsättningarna att kunna ladda mobilen trådlöst, allt du behöver för att lyckas finns att fynda hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.