Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga billaddare online!

Ladda din mobiltelefon smart och enkelt med en billaddare! Är du mycket ute på vägarna och spenderar en hel del tid i bilen? Eller planerar du kanske att bila ner till kontinenten? Då lär du vara i behov av att ha en laddad mobil, men utan tillgång till ett eluttag kan det blir svårt. Lösningen på problemet heter billaddare. Med en billaddare kan du nämligen ladda din telefon i bilen! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga billaddare, så att du kan ha tillgång till mobilen på resande fot. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! När du köper en laddare bör du tänka på vad bilen har för uttag. Alla bilar har inte längre så kallade cigarettuttag. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billaddaren räddar din resa! När man kör bil är det kanske inte så jättesmart att sitta och titta på mobilen. Men för den som är passagerare är en billaddare nästan ett måste. Vad gör du när ni bara har kommit halvvägs och mobiltelefonens batterier redan är slut? Vilket behov av laddning du än har, kan du här hitta en laddare som passar dig. Är ni två som behöver ladda era mobiltelefoner samtidigt finns laddare med två uttag! Vill du ha en riktigt snygg billaddare kan du köpa en rosa eller blå!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.