Fynda Kassettskal för Samsung Galaxy S2

3 Fynd

Mobilskal som ett kassettband

Minns ni den gamla goda tiden då man laddade bandspelaren med kassettband för att få lyssna på sin favoritmusik? När man spelade in låtar från radion, och satt med fingret redo på playknappen. Den tiden är förbi nu, men det finns ingenting som är mer retro än de klassiska kassettbanden — och nu kan du klä ut din mobiltelefon till ett. Här finns nämligen snygga och billiga skal som ser ut som kassettband. Stick ut bland dina vänner och lura folket runt dig genom att ha din mobil i ett kassettband skal. Du kommer bli coolast på stan!

Tips för ett lyckat köp

Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt telefonen visa din musikstil

Varför inte para ihop kassettskalet med din musiksmak? Rosa, svarta, gröna eller vita - valmöjligheterna är oändliga, och priserna billiga. Glöm inte heller värdet av ett bra skal. Din mobil är en leksak, men också värdefull. Våra mobilskal är inte bara roliga och snygga, de skyddar också! Om din telefon faller i backen finns skalet där som skydd. Visst låter det brä Varmt välkommen in och fynda.