Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billigt Samsung S4 Active fodral

1 Fynd

Fint utbud av Samsung Galaxy S4 Active fodral

När det kommer till tillbehör för våra smartphones så finns det en uppsjö av dem. Och även så om du är ute efter ett snyggt Samsung fodral. Här på Fyndiq har vi samlat fodral till Samsung Galaxy S4 Active, och du kan välja mellan ett billigt plånboksfodral i klassiskt svart, ett mer vågat flipfodral i rött eller varför inte köra på en plånbok i stilsäkert läder? Ja, smaken är som baken så välj ett som du känner matchar din personlighet.

Tips för ett lyckat köp

Då det både finns många olika typer av fodral, och även olika veckodagar kan det vara kul att växla fodral beroende på dag och aktivitet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En snygg telefon i lyxförpackning

Känner man att man är en snygg hen i lyxförpackning, borde man självfallet ha en snygg mobil i en lyxförpackning. För det handlar om så mycket mer än att bara köpa första bästa mobilskal och sedan vara nöjd. Ja, med ett snyggt fodral kan du visa lite mer av din personlighet och på samma gång ta hand om din telefon så den håller bättre. Helt enkelt en win-win situation som stärker din känsla av att du är en snygg hen i en lyxförpackning. Och den bilden vill du väl inte rucka på?