Fri frakt över 299:-

Fri frakt över 299:-

Fynda billiga Galaxy S4 Active skal här

55 Fynd

Galaxy Active skal online

Är du en av de som gärna är ute och springer? Eller kanske flänger du runt mycket på ditt jobb? Kanske är du en av de som ständigt snubblar eller tappar saker — och alltid behöver vara lite försiktig för att det inte ska gå illä Oavsett varför, så har du en telefon som tål lite mer än andra mobiltelefoner. Men bara för att den tål lite mer så tål den inte allt, därför är det bra att köpa hem ett billigt skal till din Galaxy S4 Active från oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Lugn och fin, har du kontrollerat att det är dessa skal som passar din telefon? Trist vore ju om du är ute efter Samsung Galaxy S4 skal men får hem ett skal till S4 Active istället! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så många val

Du som har en Samsung Galaxy S4 Active har helt klart valt en smart modell eftersom den har allt du kan önska men inte går sönder i första taget. Vi på Fyndiq hoppas att du kommer ha roligt när du väljer skal till din mobiltelefon och tror att du med säkerhet kommer att hitta ett som passar, vi har nämligen allt från skal med blommor till enfärgade skal i världens alla färger. Kom in och se vad du hittar, du kommer inte att bli besviken!