Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billigt skärmskydd för S4 Active

41 Fynd

Samsung Galaxy S4 Active skärmskydd

Att du äger en Galaxy Active kan bara betyda en sak. Du är en aktiv person som inte vill oroa dig för att din Samsung telefon ska gå sönder i första taget. Därför väljer en aktiv person att köpa en Galaxy S4 Active. Men det är ändå viktigt att skydda skärmen från att få repor. För även om vi på Fyndiq förstår att din nya Active är hållbar och tålig så vet vi också att det är ofta en annan femma när det handlar om skärmen. Därför har vi ett stort utbud av skärmskydd till din nya Active, dessutom är de billiga!

Tips för ett lyckat köp

Samsung Galaxy S4 Active är damm- och vattentålig, men den är inte immun mot rispande nycklar och liknande, se därför till att köpa ett eller flera displayskydd idag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skärmskydd för den aktiva

Visst är det fantastiskt med en telefon som står emot de mest påfrestande aktiviteterna. Det är dock viktigt att alltid skydda sina tillhörigheter och därför är det bra att köpa ett displayskydd till din Galaxy S4 Active. Den tåliga Samsung telefonen är nästan helt identisk till den vanliga S4:an. Förutom att den är vattentålig och står emot flera element. Samsungs tanke med mobilen var helt enkelt att alla Samsunganvändare ska ha möjlighet att ha en telefon som passar just dem.