Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Samsung S4 plånboksfodral!

Fyndiqs favoriter

Mobiltelefon och plånbok i ett! Det är inte många saker man behöver ha med sig hemifrån för att klara sig. Den lilla ramsan ”Mobil, nycklar, plånbok” sitter nog fastetsad i mångas sinne. Men faktum är, att nu kan du korta ner den ramsan avsevärt! Med ett Samsung Galaxy S4 skal som även fungerar som plånbok kan du ta med dig det du hade i plånboken men ha det tillsammans med telefonen i stället! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga plånboksfodral för alla smaker, så passa på att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! De här plånboksfodralen passar till Samsung Galaxy S4, så se till att det är den du har innan du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billiga mobilskal är riktigt bra! Och vet du varför? Jo, för då får du mycket mer pengar över att stoppa i ditt nya plånboksfodral! Den bästa mobilen är den som har ett bra tillbehör, och det finns ju en hel uppsjö av billiga Samsung Galaxy S4 tillbehör att fynda här. Oavsett om du kanske är den som gillar mönster, enfärgat, läder eller vad det nu kan vara så hittar du säkerligen ett flip fodral med plats för busskortet, leget och kontokortet i utbudet. Vad väntar du på? Korta ner din kom-i-håg-ramsa redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.