Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Samsung Galaxy S4 Fodral

2 097 Fynd

Galaxy S4 fodral - snyggt & praktiskt i ett

Ens telefon är allt som oftast en väldigt god vän, en vän som man vill ta hand om och skydda. Och skal i all ära, de är ju trots allt väldigt fina, men vill man att ens Samsung Galaxy S4 ska få ett bra skydd från allt ifrån väder till tappande så bör man gärna ta det ett steg längre. Med ett fodral till sin mobiltelefon håller sig garanterat telefonen snygg och bra!

Tips för ett lyckat köp

Det finns massor av olika typer av fodral, tänk över en extra gång om du vill ha ett rött, blått eller vitt, eller kanske rent av ett leopardmönstrat? Ett snyggt fodral till din Samsung Galaxy S4 kan bli något som piffar till vilken outfit som helst! Välj ett som passar din stil. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett praktiskt skydd till telefonen

Ett Samsung Galaxy S4 fodral är inte heller bara snyggt, utan även väldigt praktiskt! I det kan du nämligen ha mer än din telefon. Du kan samla pengar, kort, nycklar med mera på ett och samma ställe. På så sätt behöver man aldrig springa runt, runt i sitt hem på morgonen och leta efter nycklarna innan man, försenad, kommer iväg. Allting kommer nämligen vara på ett och samma ställe! Och telefonen har man alltid koll på.