Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Galaxy S5 kändisskal!

Skydda din Galaxy S5 med ett skal med kändismotiv! Att vi allihop har en kändis vi tycker extra mycket om är nog ingen ovanlighet. Och inte heller är det en hemlighet att vi har mängder av prylar med motiv av vår favoritkändis. Så varför inte också skydda din Galaxy S5 med ett skal med samma kändis på? Vi på Fyndiq har massvis av billiga skal med kändisar på att shoppa online, så välj ut ett skal med din favoritkändis på! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Variation förnöjer – passa på att handla flera kändisskal på en gång så kan du växla från dag till dag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa vem eller vilka du gillar! Ett mobilskal behöver inte vara tråkigt, utan det kan vara den snyggaste accessoaren du har – om du har rätt motiv på ditt Galaxy S5 skal såklart! Vad sägs till exempel om ett skal med One Direction på? Eller du kanske snarare är ett större fan av Conchita Wurst? Som tur är har vi på Fyndiq kändisskal till din Samsung Galaxy S5 med olika kändisar, så hos oss kommer du nog med all sannolikhet hitta ett skal med just din idol på! Och kom ihåg att skalet även skyddar din Galaxy S5 mot kantstötta hörn, smuts och fula repor. Så vad väntar du på? Köp ditt Galaxy S5 skal med kändisar på redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.