Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Galaxy S6 skal här

3 862 Fynd

Köp Galaxy S6 skal billigt online hos Fyndiq

Är du orolig för att få repor på din fina Samsung Galaxy S6? Nu behöver du inte oroa dig längre! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ihop ett brett sortiment av snygga, praktiska och framförallt billiga Galaxy S6 skal för dig att välja och vraka bland. Vad sägs om ett spegelskal i roséguld eller kanske ett stötdämpande gummiskal? Här i utbudet kan du hitta de allra flesta varianter av Galaxy S6 skal såsom bumpers, skal med korthållare och traditionella plastskal. Välj också om du vill att ditt skal ska vara enfärgat eller med mönster på genom att använda våra filtreringsfunktioner!

Tips för ett lyckat köp

Vi har sagt det förr och vi säger det igen — passa på att kombinera ditt Galaxy S6 skal med ett displayskydd när du ändå är här och shoppar loss, för då skyddar du både fram och baksida på din Samsung telefon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av snygga Galaxy S6 skal att välja på

Bland våra Galaxy S6 skal finns sannerligen något för alla smaker. Kanske är du intresserad av ett märkesskal till din telefon? Bland våra skal för S6 Galaxyn hittar du massor av kända varumärken såsom Love Mei, Spigen, Terrapin, iDeal Of Sweden och iDiwa för att bara nämna några få. Men du kanske är mer intresserad av skalets utseende och funktion? Hos oss hittar du Galaxy S6 skal i äkta läder, med stötdämpande funktion, i textil och i Silikon, så vilken sorts skal föredrar du på din Samsung?