Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Galaxy S6 tillbehör!

Skydda din mobil med stil! Samsung Galaxy S6 är en smart mobiltelefon som har en stor skärm med fantastisk bildkvalitet. Den här fantastiska skärmen vill du inte förstöra ifall du skulle råka tappa mobiltelefonen i marken. Därför är det oerhört viktigt att du har ett bra skal eller fodral och skärmskydd som behåller telefonen i ett fint skick om olyckan skulle vara framme. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tillbehör till Samsung Galaxy S6 och du hittar bland annat fina skal, fodral, skärmskydd och plånboksfodral i olika färger och modeller. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter tillbehör till en annan mobiltelefon? Vi har skal och fodral till de flesta nya modeller och märken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj bland de snyggaste tillbehören! Alla Samsung Galaxy S6 tillbehör som vi har här hos oss håller en väldigt bra kvalitet och skyddar din telefon i utsatta lägen. Men framförallt är tillbehören riktigt snygga och ger mobiltelefonen en extra touch! Välj mellan skal som är heltäckande eller som bara skyddar de mest utsatta delarna av din telefon. Vill du både skydda din telefon och förvara kort och kontanter på samma ställe som mobilen, gör du det smartast med ett plånboksfodral. De finns i mängder av olika färger och modeller!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.