Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mobilväskor online!

Viktigt med bra mobiltillbehör! De allra flesta av oss äger en smart mobiltelefon, det vill säga en smartphone! Det är riktigt bra telefoner, men för att de verkligen ska kunna komma till sin rätt behövs bra mobiltillbehör också! Som tur är så hittar du bra mobilväskor här hos oss på Fyndiq, så att du helt enkelt kan ta god hand om din kära telefon. Och om det blir en plånboksväska eller kanske ett mobilhalsband som ditt val faller på, ja det får du såklart helt och hållet själv bestämma. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! En fin mobilväska är en snygg accessoar, men samtidigt ska du inte glömma bort det partiska med den. Kanske ska du skaffa dig en vattentät väska också? Det kommer garanterat att komma väl till pass i vårt regniga land! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer än bara en praktisk mobilväska! En mobilväska skyddar din telefon, men kan faktiskt också vara mer än så! Det finns massor av snygga mobilväskor som exempelvis läderplånbok eller ett fodral i skinn, som blir en bra accessoar som du kan matcha från dag till dag. Särskilt bra blir det om du har mer än en mobilväska och kan välja bland olika färger och efter olika humör! Så utseendet är helt klart också något du ska tänka på när du köper dina mobiltelefontillbehör!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.