Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig bilhållare & universal mobilhållare till bil

Billig bilhållare att fynda online! Här i denna kategori kan du fynda universala mobilhållare till bil, vilket gör att du kan fokusera på bilkörningen istället för att hålla mobilen i handen under körningen. Vi har bilhållare i massor av varianter såsom universala mobilhållare som du sätter i cigarettändaruttaget och sådana du sätter fast i ventilen, eller du kanske vill ha en bilhållare du klistrar fast på framrutan? Kolla igenom vårt stora utbud av billiga bilhållare och köp den mobilhållare till bilen som du tycker kommer att funka som bäst för dig!

Tips på ett lyckat köp! Sedan 1 februari 2018 är det olagligt att använda din telefon när du kör om du håller den i handen, prata får du göra men i så fall via handsfree, högtalaren eller genom att koppla in ett Bluetooth-system eller annan teknisk lösning som gör att körningen inte påverkas negativt av ditt mobilpratande! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av smarta mobilhållare till bil! Hur använder du din telefon i bilen? Vi förutsätter förstås att du följer lagen och inte smsar och annat medan du kör, men du kanske vill kunna svara på samtal eller se din GPS under resan? Då är en av våra universala mobilhållare till bil något som kan passa riktigt bra! Vad sägs om en magnetisk billaddare som både håller fast telefonen och laddar den samtidigt som du kör? Eller du kanske vill ha en smidig mobilhållare för fläktgallret i bil som både är universal och magnetisk? Då är tipset att titta på våra bilhållare från till exempel Ideal of Sweden eller iTap. Kolla in kategorin och köp den hållare som stämmer överens med dina förväntningar på en universal mobilhållare för bil!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.