Kundservice

Köp mobilhållare bil

930 Fynd

Om du letar efter en ny mobilhållare till bilen så hittar du många olika modeller hos oss. Vi har bilhållare som passar alla de vanliga och ovanliga mobilmodellerna som iPhone och Samsung men även ett stort utbud av universala hållare som passar alla mobiltelefoner. Håll mobilen på plats i bilen till bästa pris!


Billig bilhållare att fynda online

Här i denna kategori kan du fynda universala mobilhållare till bil, vilket gör att du kan fokusera på bilkörningen istället för att hålla mobilen i handen under körningen. Vi har bilhållare i massor av varianter såsom universala mobilhållare som du sätter i cigarettändaruttaget och sådana du sätter fast i ventilen, eller du kanske vill ha en bilhållare du klistrar fast på framrutan? Kolla igenom vårt stora utbud av billiga bilhållare och köp den mobilhållare till bilen som du tycker kommer att funka som bäst för dig!

Tips på ett lyckat köp

Sedan 1 februari 2018 är det olagligt att använda din telefon när du kör om du håller den i handen, prata får du göra men i så fall via handsfree, högtalaren eller genom att koppla in ett Bluetooth-system eller annan teknisk lösning som gör att körningen inte påverkas negativt av ditt mobilpratande! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av smarta mobilhållare till bil

Hur använder du din telefon i bilen? Vi förutsätter förstås att du följer lagen och inte smsar och annat medan du kör, men du kanske vill kunna svara på samtal eller se din GPS under resan? Då är en av våra universala mobilhållare till bil något som kan passa riktigt bra! Vad sägs om en magnetisk billaddare som både håller fast telefonen och laddar den samtidigt som du kör? Eller du kanske vill ha en smidig mobilhållare för fläktgallret i bil som både är universal och magnetisk? Då är tipset att titta på våra bilhållare från till exempel Ideal of Sweden eller iTap. Kolla in kategorin och köp den hållare som stämmer överens med dina förväntningar på en universal mobilhållare för bil!