Kundservice

Fynda billig mobilring & popsocketring här

874 fynd


Filtrera

Köp en cool och snygg mobilring billigt online hos oss på Fyndiq

Tröttnat på att mobilen far ur handen på dig när du pratar i den? Då kan en popsocketring vara något för dig! Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga mobilringar för dig att shoppa loss bland och du hittar ringhållare i alla möjliga stilar. Vad sägs om en mobilring formad som en blomma, hund eller kanske en händig mobilhållare i stilren modell från Smartring? Kolla igenom utbudet och hitta den popsocketring som passar dig och din stil bäst!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du mobilskal eller hellre vill ha en vanlig popsocket? Det finns också här hos oss på Fyndiq — men i helt egna kategorier så använd sökfunktionen för att hitta rätt produkt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilring, popsocketring, ringhållare eller fingerring för mobil

Kärt barn har många namn, och samma gäller för bra produkter såsom ringhållarna för mobilen i denna kategori! En mobilring och popsocketring är samma sak och dessa finns i en massa spännande och olika utformningar. Vad sägs om Hero ringarna med superhjältarnas emblem på eller kanske en kattring? Bland våra ringhållare med kombinerat mobilstöd hittar du både roterande hållare, magneter och mobilringar med roliga motiv. Vilken sorts mobilring är du ute efter? Hos oss på Fyndiq finns en popsocketring för alla — välkommen att fynda redan idag!