Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig basker hos oss

Köp basker billigt online här hos oss på Fyndiq! En basker är riktigt snygg på både honom, henne och henom så varför inte skaffa en? Här i vårt breda sortiment finns baskrar i alla regnbågens färger att välja och vraka bland – från en massa olika varumärken. Vad sägs om en eldröd basker från tyska märket Faustmann eller en klassisk fransk svart basker i 100 procent ull? Kolla igenom baskerutbudet och välj den som tilltalar dig mest, här finns baskrar för alla smaker och stilar! Välkommen att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! I produktbeskrivningen kan du läsa mer om baskerns passform, material och storlek, och det kan alltid vara smart att spana in innan du lägger baskern i varukorgen så att du vet att du väljer rätt variant för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coolt och snyggt att bära basker! Det bästa med att bära basker är den kan användas hela året om, på höst, vinter och vår värmer den hjässan lite extra och på sommaren passar den som en snygg accessoar. Så varför inte köpa hem ett gäng olika i varierande färger? En orange, lila eller ceriserosa basker livar upp på mörka dagar och en svart passar till alla tänkbara outfits som du bär. Tänk även på att baskrar faktiskt inte bara finns i en enda stil! Här hos oss på Fyndiq hittar du massvis av olika baskervarianter. Vad sägs till exempel om en Armybasker med en skinnkant på insidan som bara syns lite runt om?

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.