Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pannband online!

Smidigt med pannband! Ett pannband är både snyggt och bra att ha när det är kallt om öronen och dessutom praktiskt att ha när en tränar. Med vårt stora utbud av billiga pannband hittar du garanterat något som passar just dig – vare sig det är i mjukt akrylgarn eller kanske i snabbtorkande varm fiberpäls. Det som är så bra med pannband är ju att det inte förstör frisyren, passar utmärkt under cykelhjälmen och är perfekt att ha på sig när en tränar ute i höst- och vintertider. Titta in online här hos oss på Fyndiq välj ut det pannband som passar dig bäst! Välkommen att fynda med snabbt och smidig frakt!

Tips för ett lyckat köp! Störs du av hårslingor och svettpärlor i pannan under löpturen? Köp ett lättburet pannband i fleece så slipper du tänka på det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett klassiskt pannband. Pannband har varit en återkommande modedetalj och är lika rätt i jazzens 20-tal som det är idag. För dig som är stilsäker i höst och vinter är ett pannband i rysk eller viktoriansk stil det rätta – fynda ett midnattsblått eller ett i mer klassiskt pälsutförande här. För dig som tränar har vi dessutom pannband i fiberpäls som inte kliar, värmer alldeles utmärkt och torkar exceptionellt fort – precis vad man behöver när en kör skidåkning, löper i elljusspåret eller bara promenerar under kyliga morgnar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.