Kundservice

Fynda din stickade mössa online

31 680 Fynd

Filtrera

Värm dina öron och ditt huvud

Att frysa om huvudet är att frysa om hela kroppen. Här på Fyndiq finner du ett stort och billigt utbud av mängder av mössor som både håller dina öron varma och blir pricken över i:et när det kommer till att ta sig an kylan. Välj mellan en lurvig söt mössa barn, stickad mössa, virkad mössa, SVEA mössa eller varför inte en härlig mössa med pälsboll. Men, vi sitter inte bara inne på stickade mössor för kyliga dagar, utan här kan du även fynda hattar för att skydda dig mot solens strålar. Hatten av till detta utbud!

Tips för ett lyckat köp

Då din huvudbonad är något som syns kan det vara bra att tänka till en och tre gånger vad det är du vill säga med din mössa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lyft fram din personlighet

Det finns många anledningar till att äga en snygg, varm, lurvig, svalkande eller bara en riktigt bekväm huvudbonad. Och liksom vi ägnar oss åt olika aktiviteter kan det även vara bra att ha en mössa som passar fint till skidåkning, sportfiske eller en dag på stan. Liksom vilket annat ytterplagg så kan det du sätter på huvudet avslöja vad för typ av person du är. Det behövs inge spåkvinna för att säga att du gillar mode och trender om du sneglar på en SVEA mössa eller tänker att du måste se bra ut med mössan över öronen. Men vem vill vara placerad i ett fack? Kanske borde du välja en grönrandig skapelse om du normalt skulle lagt ner en svart i varukorgen, enbart för att chocka din omgivning?