Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mössa med tofs online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig tofsmössa online hos Fyndiq! Det finns nog ingen vid det här laget som missat att hollywoodfrun Maria Montazami tycker om tassels, eller tofsar som det heter på svenska, och det gör även vi på Fyndiq – vi gillar tofsar på huvudet! Därför har vi i denna kategori samlat massvis av mössor med tofs på, och du hittar enkelt en billig mössa med tofs i din smak – för det finns massor av tofsmössor att välja bland! Hur snygg är inte en klassisk fjällmössa med tofs uppepå? Eller du kanske vill ha en tofsmössa där tofsen dinglar från en fläta? Kika igenom sortimentet och hitta den mössa med tofs som passar din smak bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart även mössor utan tofs också om du hellre vill ha det, gå tillbaka ett steg i menyvalet och klicka på ”Mössor” så ser du hela vårt utbud av mössor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En tofsmössa är aldrig fel! Att det finns tofsmössor i alla möjliga utföranden och former råder det ingen tvekan om. Det finns toppluvor med tygtofs, mössor med pälstofs och röda tomteluvor med den klassiska vida bolltofsen uppepå – så är det en mössa med tofs du vill ha så är det hos oss på Fyndiq du hittar den! Kika igenom sortimentet som är fyllt med norska stickade mössor, mössor med pontontofs och mössor med tofs och tryck på för både vuxna och barn!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.