Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pilotmössor här hos oss

Pilotmössa, ryssmössa eller pälsmössa? Här hos Fyndiq hittar du allihop, det är nämligen samma sorts mössa vi menar! Pilotmössan känns igen tack vare sitt karaktäristiska utseende med uppvikt och pälsfodrad skärmdel i kombination med sina hängande öronlappar som även de är fodrade med päls och ofta går att knäppa under hakan. Så det är nog inte många som höjer på ögonbrynen när man kallar denna mössa för just pälsmössa, det är ju vad den består av till mestadels! Likaså kallas den för ryssmössa, och det är inte heller så konstigt med tanke på att denna mössa används flitigt där i vårt kalla grannland i öster. Köp en pilotmössa billigt online du med, vi har massor!

Tips för ett lyckat köp! Ryssmössan är såklart inte den enda huvudbonaden vi har att erbjuda. Använd sökfunktionen så ser du fler mössvarianter utöver pälsmössor och pilotmössor. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmt, trendigt och snyggt! Pilotmössan är extra skön att ha de riktigt kalla vinterdagarna, men passar även under vår och höst så enda gången du nog inte vill använda pälsmössan är på sommaren — om du inte är riktigt frusen förstås. Här i vårt sortiment finns massor av olika varianter på ryssmössan att välja bland. Vad sägs om en röd skotermössa i svart eller kanske en extra varm pilotmössa med brunt foder? Här finns mössorna i massor av material och stilar, både i äkta skinn, vattenavstötande syntet och i slitstarkt tyg så vilken sort gillar du mest? Shoppa hem den ryssmössa och pälsmössa du gillar allra mest — här finns pilotmössor för alla smaker!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.