Kundservice

Fynda billig plånbok online

12 020 Fynd

Köp din plånbok här till billiga priser. Vi har plånböcker i skin och korthållare i metall av alla tänkbara färger.


Filtrera

Plånböcker i mängder av färger och former

Känslan av att tappa bort mobilen, nycklarna eller sina bankkort är en känsla man gärna slipper undan. För vi människor mår bäst av att ha stenkoll på läget. För att ha det underlättar det att bära runt på en plånbok, gärna en snygg sådan. Därför har vi på Fyndiq ett härligt utbud av både plånbok till dam, plånbok till herr och fodral till alla som struntar i om det är herr eller dam utan bara vill ha billiga plånböcker. Med andra ord så har vi något till alla.

Tips för ett lyckat köp

Utgå från din personlighet och vad du behöver fylla plånboken med så kommer du finna en passande raring för dina behov. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med snygga plånböcker

Det här med att tingesten bara ska vara funktionell håller inte längre. Nu ska allt vi äger och har även vara snyggt och passa vår image! Den svarta läderplånboken är ett minne blott och nu står vi och väger mellan en plånbok med kedja och fodral med blommor på. Fördelen med att handla plånbok online är att du väljer mellan ett stort utbud och fördelen med att handla här är att du får mer för pengarna. Och vem har någonsin sagt nej till något sådant?