Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Accessoarer, Sjalar och Scarfs!

Sjalar och Scarfs - Accessoarer som sätter pricken över i:et! Vår filosofi på Fyndiq är att varje tillfälle i livet kan förgyllas med en passande sjal eller scarf. Därför ser vi till att vårt utbud alltid är fyllt till bredden med snygga och billiga accessoarer i form av scarfs och sjalar. Accessoarer är till för att smidigt och enkelt kunna gå direkt från jobbet till festen eller för att kunna anpassa en gammal klänning och få den att kännas som ny.

På Fyndiq tycker vi att det bästa med sjalar och scarfs är att man aldrig kan få för många av dem. Passa på att fynda och hitta billiga sjalar som trots priset kommer att få dig att se ut som en ”one million dollar” i ett trollslag.

Tips för ett lyckat köp. Tänk på att färger kan återspeglas något annorlunda på din skärm mot i verkligheten. Vårt mål är att alltid visa upp våra scarfs och sjalar så korrekt som möjligt. Om det trots allt ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Sjalar och scarfs till både vardag och fest. Inför första dejten kan en sjal få dig att glida in på restaurangen till den väntande dejten som en sann Hollywood-stjärna. En snygg sjal kan också ta din festklädsel till helt nya höjder. Precis som accessoarerna räddar dig som vill ta en vardagsoutfit och göra den mer festligt. För dig som inte vill visa alltför mycket hud blir sjalen eller scarfen en snygg räddning till både blusen eller klänningen.

Knyt den i håret, runt midjan för att framhäva dina kvinnliga former eller ha den snyggt virad runt halsen. Alternativen och användningsområden är lika många som det finns snygga modeller och färger här hos oss.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.