Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billig sjal online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av billiga sjalar online! När det kommer till accessoarer och sjalar så är det något som du inte kan få för många av, eftersom en sjal kan matcha din outfit och bäras på många olika sätt. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av många billiga sjalar som lyfter upp din personlighet och lyfter din outfit. Välj och vraka mellan allt från vacker virkad sjal, stickad sjal, sjal med dödskallar och färgglada sjalar till mer diskreta enfärgade sjalar i svart, vitt eller rött. Då fraktkostnaden inte blir mer av fler produkter är det bara att shoppa på med ett leende.

Tips för ett lyckat köp! Köp fler sjalar så du kan matcha din outfit eller ha en reserv när den ena är i tvätten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

En scarf i håret eller om axlarna! Det här med att en scarf inte bara behöver omfamna ens axlar vet vi, ändå är det många som inte känner sig bekväma med att knyta en scarf på ett snyggt sätt. Vi menar att övning ger färdighet, så det enda sättet att bli bra är att köpa hem lite härliga scarfs och sedan finna en bra youtube-video där du kan öva. Kanske kommer din scarf bli din nya bästa vän?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.