Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig bandana online!

Fyndiqs favoriter

Letar du efter en snygg, billig bandana? Då har du kommit till helt rätt plats! Vi på Fyndiq har nämligen ett brett utbud av snygga bandanas att välja bland. Så om det är en billig bandana du söker är det en billig bandana du ska finna! Kanske är det en bandana med paisleymönster som faller dig i smaken? Eller kanske en bandana dödskalle? Ta en titt i sortimentet här online hos oss så kommer du med största sannolikhet att hitta en bandana som passar dig och din personlighet bäst. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Saknar du en passande outfit att bära ihop med din nya bandana? Oroa dig inte! Vi på Fyndiq har kläder för alla tillfällen, stilar och smaker, så kika igenom sortimentet innan du går vidare till kassan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Alla passar i bandana! Varför ska du ha en bandana? Det korta svaret är enkelt: för att det är snyggt. Dessutom kan du använda bandanas till många olika saker. Du kan ha den om huvudet, halsen och i bröstfickan på kavajen som en näsduk – och det bästa är att bandanan faktiskt passar till mängder av olika tillfällen och tillställningar. Så kika igenom sortimentet och välj den du tycker bäst om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.