Kundservice

Fynda billig bandån online

1 690 Fynd

Filtrera

Vad är en bandån?

En bandån är ett tygstycke som knyts om huvudet eller halsen som en dekoration eller som ett skydd, men kan även ses pryda både ben, armar och handleder. Eller varför inte knyta fast bandanan i ditt skärp? Bandanas är vanligtvis triangulära eller rektangulära tygstycken, men det går också att hitta bandanas som är kvadratiska – likt snusnäsdukar fast i större modell.

Hur knyts en bandån?

Bandanas kan knytas på massor av olika sätt och hur du kan knyta beror på hur du vill att bandanan ska sitta. Om du vill ha den om huvudet likt ett pannband eller hårband är det lättast att först se till så bandanan är vikt till en triangel som du sedan snurrar eller viker till en rektangel och fäster i nacken genom att helt enkelt knyta ihop ändarna – efter det kan du vrida knuten till där du vill ha den, undangömd bakom håret eller synligt.

Vilka färger och mönster finns bandanas i?

Bandanas finns i massor av olika färger och mönster att välja på. Online på Fyndiq finns billiga bandanas med tryck, varför inte välja en bandån med döskalle till exempel? Här finns bland annat:

  • Flerfärgade bandanas

  • Bandanas i svart med tryck

  • Röda bandanas

Andra färger på bandanas som du kan fynda är blå, rosa, gula, lila och silverfärgade med mera. Välj den bandån du föredrar!