Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga skinnhandskar online!

Fyndiqs favoriter

Elegant med skinnhandske! Det är verkligen elegant och snyggt med skinnhandskar. Det ger ett moget intryck och borta är de gamla lovikavantarna. Istället ger vi er på Fyndiq möjligheten att byta upp er och köpa ett par riktigt snygga skinnhandskar från bland annat Björn Borg. Här hittar du snygga skinnhandskar i äkta skinn, som exempel lammskinn, getskinn och mocka. Så passa på att hålla händerna varma med riktiga handskar. Med billiga skinnhandskar är det lätt att byta mellan de olika skinnmodellerna, valet är ditt!

Tips för ett lyckat köp! Händer har också storlekar och äkta skinn är inte lika medgörligt som bomull så kolla din storlek innan du beställer så slipper handsken sitta som korvskinn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmt i äkta skinn! De flesta kan nog tro att skinn på vintern är kallt, men det stämmer inte alls. Skinnhandskar är istället de varmaste vantarna du egentligen kan köpa. De är dessutom betydligt mer stryktåliga och du får inte bara en snygg handske som håller sig snygg länge utan också varma händer. Det som dock är viktigt att komma ihåg är att äkta läder värmer och syntetiskt är inte alls lika effektivt uppvärmande. Därför kan du om du vill satsa på riktigt läder på vintern och syntetiskt på våren, på så vis slipper du bli överhettad men får den snygga skinnlooken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.