Fynda billiga skinnhandskar online

60 Fynd

Elegant med skinnhandske

Det är verkligen elegant och snyggt med skinnhandskar. Det ger ett moget intryck och borta är de gamla lovikavantarna. Istället ger vi er på Fyndiq möjligheten att byta upp er och köpa ett par riktigt snygga skinnhandskar från bland annat Björn Borg. Här hittar du snygga skinnhandskar i äkta skinn, som exempel lammskinn, getskinn och mocka. Så passa på att hålla händerna varma med riktiga handskar. Med billiga skinnhandskar är det lätt att byta mellan de olika skinnmodellerna, valet är ditt!

Tips för ett lyckat köp

Händer har också storlekar och äkta skinn är inte lika medgörligt som bomull så kolla din storlek innan du beställer så slipper handsken sitta som korvskinn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varmt i äkta skinn

De flesta kan nog tro att skinn på vintern är kallt, men det stämmer inte alls. Skinnhandskar är istället de varmaste vantarna du egentligen kan köpa. De är dessutom betydligt mer stryktåliga och du får inte bara en snygg handske som håller sig snygg länge utan också varma händer. Det som dock är viktigt att komma ihåg är att äkta läder värmer och syntetiskt är inte alls lika effektivt uppvärmande. Därför kan du om du vill satsa på riktigt läder på vintern och syntetiskt på våren, på så vis slipper du bli överhettad men får den snygga skinnlooken.