Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga touchvantar på nätet!

Hur går en touch skärm och kyla ihop? Inte så bra, har vi märkt. I vårt avlånga land har vi en väldigt lång och stundtals väldigt kall vinter, och för att behålla värmen måste vi ha varma kläder på oss. Men vi måste också bli varma inombords, och hur ska vi bli det om vi inte kan kommunicera med nära och kära via telefonen? Jo, genom ett par smarta touchvantar! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga smartphone vantar som gör att du både kan ha varma händer och manövrera din telefon med touchscreen samtidigt. Det blir knappas bättre än så.

Tips för ett lyckat köp! Det är både billigt och smidigt att köpa vantar online, så varför inte köpa ett extra par när du ändå är igång? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Touch handskar är underbara! Hur många gånger har du inte stått där vid busskuren och våndats över att ta upp telefonen eftersom du vet att du då måste ta av dig handskarna för att kunna låsa upp och skriva på den? Och tillhör du en av alla de som lärt sig den konstiga men nödvändiga färdigheten att manövrera telefonen med nästippen? Med ett par touch vantar behöver du inte det, dra på dig dina smartphone handskar när du går hemifrån och du behöver inte ta av dig dem någon gång för att hantera telefonen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.