Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda sköna vantar online!

Stort utbud av mängder av olika vantar! Om du tänker på hur mycket vi använder våra händer dagligen så får du nog dubbla allt detta då vi använder händerna till nästan allt. Därför är det extra viktigt att vi kan röra på våra fingrar för att klara av allt det vi vill. Här på Fyndiq kan du ta del av ett stort utbud av allt från skinnhandskar, tumvantar, skinnvantar, stickade vantar, touchvantar, lovikka vantar till snygga långa skinnhandskar. Ja, eftersom det är stor efterfrågan så finns det stor variation och stort utbud — allt från vuxna modeller till vantar barn. Här finner du även alla produkterna till billiga priser som gör att din shopping blir ännu mer rolig.

Tips för ett lyckat köp! Är du på jakt efter handskar i skinn är det bra att du tänker på att skinn töjer sig, så handla ett par som nästan är för små. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Som handen i handsken! Alla har vi hört uttrycket som handen i handsken , och vad kan vara bättre än att även bokstavligt talat ha handen i en handske som passar perfekt? Oavsett om du är på jakt efter skinnhandskar herr eller skinnhandskar dam så är det viktigt att vara noggrann med att se så du lagt ner rätt storlek i varukorgen. För det blir inte lika snyggt om du klipper av toppen för att sedan sy igen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.