Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Shorts för henne online

217 Fynd

Jeans shorts eller virkat — vi har sommarens hetaste modeller

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol! Nu fick vi dig att nynna, eller hur? Det är ju så att en riktig sommarlåt ger sommarkänsla, precis som... ja vad? Brunbrända ben såklart! Och hur visar man upp sina bruna ben bäst? Jajamen, du vet hur vi tänker: självklart i ett par snygga shorts! Tänk vilken tur att du klickade dig in till oss på Fyndiq, vi har nämligen shorts i alla former och färger. Virkade shorts, jeans shorts, långa eller korta, chinos shorts och mycket mer. Kom in och kika, du kommer säkerligen hitta någonting du gillar.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att dubbelkolla så att du lagt ner rätt storlek i varukorgen. Det blir ju så mycket roligare om ditt fynd passar när det kommer hemlevererat till dig. Är du osäker på vilken storlek du ska välja, är ett tips att kolla in plaggets material. Är det stretchigt tyg, ja då kanske du ska satsa på den mindre storleken, men ta den större om materialet är av ett mer stelare slag som denim. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Shorts ingen självklarhet för tjejer

Ja, förr i tiden vill säga. Nu är det självklart alla kvinnor ska få visa upp sina ben i kortbyxor. Men när shortsen kom under 1800-talet var det endast unga pojkar som fick använda dem. Dessa hade de tills de uppnådde puberteten, och efter det var det långbyxor som gällde. Vi får nog ta och tacka tiden för att den går framåt, så att vi tjejer numera kan njuta av det härliga plagget.