Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda ytterkläder på nätet!

Jackor för alla årstider! Det gäller att vara förberedd på vintern, vi vet ju att den kommer varje år, även om vi gärna förtränger det under sommarens soliga dagar. För även om ytterkläderdam och ytterkläder herr är något som vi använder även på sommaren, så tar de inte alls lika stor plats i våra liv som de gör på vintern. En bra jacka är alltså viktigare under de kallare månaderna än det är på sommaren! Hos oss på Fyndiq har vi ytterkläder för alla årstider, och en varm jacka för vintern hittar du enkelt här!

Tips för ett lyckat köp! Att ha minst en jacka för varje årstid är ett måste för alla garderober! Även olika tjocka vantar, mössor, halsdukar med mera är en viktig del av en basgarderob, se till att ladda upp inför alla möjliga väderlekar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra vinterjacka! Alla har vi olika uppfattningar om vilken årstid som vi trivs allra bäst med, och det kan även variera under årets gång. På sommaren föredrar vi lata dagar i solen, samtidigt som vi älskar snöbollskrig och skidor på vintern. Och det är mycket tack vare en bra vinterjacka eller andra ytterplagg som vi faktiskt kan uppskatta alla årstider, men på olika sätt. Man får helt enkelt göra det bästa av varje årstid, vad man än tycker om den!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.