Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda snygga Toppar & Tunikor!

Köp snygga tunikor & toppar online! Tipp topp toppar! Snygga toppar är kanske det mest tacksamma plagget i världen. Det passar i princip alla tillfällen här i livet. På jobbet är det kanske bäst med en vit topp eller tunikor, på kvällen en festtopp, kanske till och med en glittrig paljettopp om en vill känna sig riktigt fin. Tänk att ett så enkelt plagg kan få en att känna sig så bra och fin, alltid. Det är toppen!

Tips för ett lyckat köp! Att shoppa toppar online är minst hundra gånger smidigare än att ge sig ut i trängseln på stan. Du slipper inte bara vänta i en lång kö och tråkigt väder utan sparar också en liten slant som du kan lägga på något annat. Två flugor i en smäll! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med och utan accessoarer! När det gäller toppar med tryck behöver man inte så mycket mer än ett par byxor eller en kjol för att fixa en snygg outfit. Men ibland kan även fina toppar behöva en accessoar. Till exempel ett stort, snyggt halsband eller ett par fina örhängen till en uppsatt frisyr. Eller så har en ett par finare skor, eller kanske naglar, som får bli pricken över i:et.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.