Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga brazilians online hos oss på Fyndiq! Vad är det som gör vissa trosor mer populära än andra? De sitter helt enkelt bättre! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av den trosa som ger ordet passform en helt ny dimension, nämligen den ikoniska brazilian trosan! Vare sig du dras mer till skir, vit spets eller vill ha alla möjliga färger på dina brazilians hittar du det i den här kategorin. Här finner du även 2-pack brazilian i bomull med amerikanska flaggan och 3-pack att välja och vraka bland, med olika mönster och tryck. Hitta trosorna som visar upp dina kurvor!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha andra trosmodeller att variera med? Här på Fyndiq har massvis av underkläder att välja bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Spetsen trollar bort troslinjerna! Trosor i brazilian cut, med eller utan spets i tunt, och lätt tyg, försvinner synliga troskanter samtidigt som plagget är bekvämt att använda. Med lite bredare tyg kring sidorna sitter de som en smäck kring höfterna och framhäver dina kurvor. Det ideala köpet för den som vill ha en moderiktig kompromiss mellan stringtrosor och vanliga bomullstrosor samtidigt som de ger bäraren en sensuell känsla. Våga visa dina former med brazilians – underkläder som passar alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.