Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig jeansjacka för dam online!

En skön och snygg jacka! Den jacka som kanske är allra skönast av alla, och som dessutom ser riktigt bra ut på, är jeansjackan. Vart man än ska gå är det bara att slänga på den över axlarna och se oerhört snygg ut. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga jeansjackor i dammodell från kända märken såsom Armani och Odd Molly samt många fler. Välj mellan jeansjackor i flera olika färger och utformningar. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Precis som alla plagg i jeans kan du självklart tvätta jeansjackan. Men använd helst inte sköljmedel när du tvättar jeanstyg, då håller jackan längre! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flera snygga modeller! Alla jeansjackor som finns på den här sidan är för dam. Men det finns faktiskt jackor i ett flertal olika typer av dammodell – därför är vi också säkra på att alla hittar en variant som passar som en smäck! Till exempel kan man hitta en jeansjacka i en kort och rak modell som passar både på festen och vid jobbtillfället. Man kan även hitta en jeansjacka som är lite mer oversize, som kan knytas med ett band runt midjan och som har en luva. Den här modellen passar bättre till vardags eller när man bara vill ha ett plagg att mysa med hemma!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.