Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig bomberjacka för dam online

18 Fynd

Bomberjackan är tillbaka

Under 90-talet var bomberjackan ett populärt plagg att bära bland vissa, men nu är den tillbaka och har nått popularitet på riktigt bred front.sedan ett par år tillbaka har nämligen bomberjackan kommit att bli ett utav de trendigaste plaggen och finns i alla modemedvetna kvinnors garderob. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av bomberjackor i dammodell från olika kända märken som exempelvis Björn Borg och Whyred. Jackorna finns i mängder av olika färger och utformningar! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

En bomberjacka är inte en supervarm jacka och därför kan du även behöva fynda några fina koftor för att kunna bära jackan året om. Dessa produkter hittar du också här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Militärgrönt, rutigt eller svart?

Bomberjackor finns i mängder av olika färger och utformningar och det finns garanterat en bomberjacka som passar alla. Är man ute efter en klassisk jacka i militärgrönt så kan man hitta det här hos oss. Vill man ta ut svängarna lite mer finns även en jacka i rutigt och vill man vara mer diskret finns en i svart. Oavsett vilken bomberjacka man väljer, får man garanterat en jacka som har bra passform och som är precis lika snygg som den är bekväm att bära!