Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga regnkläder för dam hos oss!

Köp billiga regnkläder för dam online hos oss på Fyndiq! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Här på Fyndiq kan du hitta de bra kläderna, då vi älskar att vistas utomhus. Därför har vi ett brett sortiment av billiga regnkläder för dam, och du kan vara säker på att du hittar ett material och en färg som passar just dig. Vill du lysa upp regnet med något färgstarkt som rött eller rosa? Eller vill du hellre spegla den dystra väderleken med mörka färger? Vi erbjuder det mesta. Ta en titt på vårt utbud och fynda det som passar dig bäst!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på din storlek och vill prova först? Inga problem för oss. Om du provar och det på något sätt känns fel kan du enkelt returnera varan inom 14 dagar. Pengarna får du tillbaka så fort vi tagit emot din retur. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vadderad regnjacka eller en tunn poncho? Det kan vara svårt att bestämma sig för vilket regnställ man ska välja. Blir du lätt varm och svettig av vissa material? Tänk då på att välja ett funktionsmaterial som andas. Kanske räcker det till och med en regnponcho, som du enkelt kan plocka fram ur väskan och dra över dina andra kläder? Är du typen som fryser finns det även regnkläder för dam som håller värmen ordentligt och är vadderade med rejäla sömmar. Kolla in Fyndiqs utbud och gör dig redo för att fronta de allra värsta regnskurarna!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.