Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig vinterjacka dam online!

Handla billig vinterjacka för dam här! Dags att byta vinterjacka? Då har du klickat dig in till helt rätt plats. Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ett brett sortiment billiga vinterjackor online, från massvis av olika varumärken. Kanske vill du ha en snygg figursydd vinterjacka i damparkas modell från True North eller så kanske du föredrar en dunjacka från Fontana? Här hittar du med största säkerhet den vinterjacka för dam som du söker — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Dags att fylla på i vintergarderoben? Glöm inte att det viktigaste är att vara varm. Passa på att även köpa mössa, vantar och halsduk — och det finns också här på Fyndiq att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varm i alla väder! Vad som är bra med vinterjackor är att de kommer i många utförande och modeller, vilket gör att du kan vara snygg oavsett årstid. Bara för att kyla tränger sig på vill man ju inte se trist och tråkig ut. Och se tråkig ut är allt annat än vad du gör i en snygg vinterjacka från märket Geographical Norway. De har vinterjackor i alla möjliga färger och former. Men också märket d.brand bjuder på en hel del spännande jackor. Spana in sortimentet och välj ut vilken vinterjacka som passar dig bäst, du kommer säkerligen hitta en supercool!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.