Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig pyjamas herr online!

Hitta en prisvärd pyjamas! Vad är skönare än en mjuk, skön och billig pyjamas? Inte mycket! I vårt sortiment av olika pyjamas i herrstorlekar och herrmodeller kan du bland annat hitta Frank Dandy pyjamas, JBS flanellpyjamas, rutig pyjamas från Björn Borg samt behagliga pyjamas shorts från Resteröds! Kryp ner i sängen i luftiga och mjuka tyger, kanske i en mönstrad pyjamas från Dolce Gabbana, eller en sidenpyjamas som både värmer och svalkar på rätt sätt! Välkommen att shoppa pyjamas online!

Tips för ett lyckat köp! Dra på en mjuk morgonrock över pyjamasen så kan du äta långfrukost och läsa tidningen utan att frysa det minsta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nattskjortan på! Det är olika hur man trivs bäst att sova men många gillar nog att klä på sig en mjuk pyjamas eller ett par bekväma pyjamasbyxor när de kryper ner bland lakanen, eftersom det gör det hela så mycket mysigare! Dessutom är det snyggt att gå upp på morgonen i pyjamas med fint mönster och skön passform än att kila upp i kalsonger och småfrysa vid frukostbordet. I ett par klassiskt rutiga pyjamasbyxor myser man lika bra om natten som om morgonen, med kaffet i soffan framför TV:n! Fynda din pyjamas i matchande färger och mönster, för bekväm sömn och härliga drömmar - online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.