Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig herr skinnjacka online!

Köp billig skinnjacka för honom online! Vad är snyggare än en kille i skinnjacka? Inte mycket, tycker vi på Fyndiq och därför har vi valt att samla ihop ett brett sortiment av snygga skinnjackor online här hos oss. Är det en billiga skinnjacka i herrmodell du söker, är det också en sådan du finner här! Vi har jackor från såväl Dolce & Gabbana och Hood Boyz, så här kan du hitta riktigt många schysta herr skinnjackor i massvis av modeller och stilar. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en skinnjacka du sökte? Lugn, vi på Fyndiq har fler jackor än så. Klicka dig vidare på sajten så hittar du nog den jacka du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Många färger och stilar! En skinnjacka kommer inte bara i brunt eller svart, här finns mängder av andra färger att välja bland. Vad sägs till exempel om en röd läderjacka med Boxer glove print från Dolce & Gabbana? Eller du kanske är mer sugen på en figursydd herrskinnjacka med foder på insidan? Det finns också här, plus att du dessutom hittar snygga jackor i bikermodell, skinnjacka med knappar och skinnjackor med luva! Med andra ord kan du med all sannolikhet hitta den perfekta skinnjackan i herrmodell som passar dig och din stil!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.