Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga herr ytterkläder online!

Fyndiqs favoriter

Kläder för killar som vill vara snygga på stan! Sommar, vår, vinter, höst. Det spelar ingen roll. Vi bor i ett land där ytterkläder är av största vikt nästan året om – och därför är det viktigt att de jackor en har inte bara är snygga, utan också kommer till ett pris som gör att man kan köpa hem flera stycken. Och det är exakt vad du kan göra hos oss på Fyndiq! Här hittar du billiga ytterkläder för honom med allt från jeansjacka, skinnjacka, långa kappor samt vinterjacka med päls.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kika på storleksbeskrivningen innan du klickar på köp, så du vet att de ytterkläder du vill ha sitter som de ska! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mode är till för alla! De modemedvetna männen har tagit över städerna och numera kan man se lika många män som kvinnor med trendiga jackor. Det är härligt, för vem har sagt att modet endast tillhör kvinnorna? Den som sa det han var det på nittonhundratalet, men nittonhundratalet är slut nu och modet är allas att älska. Är du en kille på jakt efter en snygg jacka eller andra ytterkläder? Underbart. Här hos oss är utbudet stort och priset lågt, du kan alltså fynda allt vad du önskar utan några som helst konstigheter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.