Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig herr träningsjacka online!

Fyndiqs favoriter

Träningsjackan är viktig! När temperaturen stiger och det börjar bli dags att snöra på sig löparskorna så förstår vi på Fyndiq att ni män måste ha en snygg träningsjacka också! Även om temperaturen börjar klättra lite över 0-tecknet så är det ofta viktigt att ha en sval och bra träningsjacka. Och kruxet med träningsjackor är att de just ska leda bort svett, hålla blåstens kalla vindar borta och dessutom hålla löparen varm och skön. Bra träningsjackor för män kostar ofta skjortan men inte här! Här hittar du dina favoriter för betydligt mindre.

Tips för ett lyckat köp! Olika träningsjackor används för olika träning, så läs beskrivningen eller kolla en extra gång på jackans namn så blir du vägledd till rätt val. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Funktionellt material för träning! För att kunna kalla sig träningsjacka så krävs det att jackan har ett material som gynnar träning. Det kan vara funktionellt material som leder bort svetten och håller löparen torr även när denne svettas kopiöst. Men det kan också vara material som helt håller kalla vindar ute och beroende på vilken träning man ska utföra så ska jackan antingen vara varm eller sval. När man tränar hårt och svettas mycket så är fleece exempelvis inte det bästa materialet, däremot kan en tunnare vindjacka ge den känslan man är ute efter. Det ska vara fritt att springa och lätt att röra sig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.