Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda piercing för töjning online!

Fyndiqs favoriter

Snygg med töjning! Det finns massor av roliga saker man kan göra för att känna sig fin. Att pierca sig, eller töja öronen, är bara en av dem. En rätt enkel sak egentligen, förutom att det kan ta lite tid, men som kan göra väldigt mycket! Hos oss har vi massor av olika, billiga piercings för töj! Piercingsmycken är alltid viktigt eftersom man vill att de ska passa sin stil i övrigt, men som tur är finns det något för alla här hos oss.

Tips för ett lyckat köp! Töjningar kommer i massor av olika storlekar, färger och former. Tänk igenom vilken typ du vill ha, om du vill stanna på den storleken du är nu eller om du vill töja ännu mer. Alla möjligheter finns! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fake piercings går också! När man töjer öronen är det viktigt att man inte gör det för fort, då kan man nämligen skada örat. I övrigt är det helt säkert och så länge man inte töjer för stort kan till och med örat gå tillbaka till sitt vanliga tillstånd, om man mot all förmodan skulle tröttna på töjda öron. Och är man en av de som inte riktigt vågar töja öronen, men tycker att det är väldigt snyggt? Inga problem! Det finns så kallade fake piercings även för töjning, så att man kan fixa stilen. Töjda öron eller ej!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.