Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga herrkängor på nätet!

Ge någon en känga! Om du behöver säga till någon på skarpen kan du ge dem en känga. Eller så kan du ge en fin känga till någon som du tycker om och vill ge en gåva till! Oavsett om det är skäll eller glädje som ska utdelas så hittar du de kängor du behöver här på Fyndiq. Vi har samlat ihop ett stort utbud av billiga kängor för herr för dig att fynda bland, och du hittar säkerligen minst ett par som både passar dina fötter, din stil och inte minst ditt humör!

Tips för ett lyckat köp! Ta en extra titt på kängorna du beställer så att de är i rätt storlek — det är aldrig kul att behöva göra ett byte! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga skor online! Kängor är bland de skönaste skorna man kan ha. De passar bra i så många olika tillfällen, oavsett om du bara vill vara snyggt klädd på stan, på en fest eller om du ska ut och vandra i skogen. De håller fötterna härligt varma på vintern men kan även funka utmärkt på sommaren med ett par tunna strumpor i. Och skor kan man ha många olika par av och variera mellan från tillfälle till ett annat, så passa på att klicka hem flera kängor online! Med de pangpriser du hittar här kan du dessutom sko dig utan att för den delen bli helt skinnad.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.