826 600 produkter från 1 740 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 568 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga herr tofflor online!

Fyndiqs favoriter

Tofflor för alla tillfällen! Oavsett om det är ett par innetofflor som värmer mot det kalla golvet eller om det är ett par badtofflor så finns dessa hos Fyndiq. Vi har nämligen samlat alla tänkbara tofflor herr som kan tänkas behövas, för alla tillfällen! En man ska kunna ha många olika herrtofflor att välja mellan, men då krävs det att det är ett förmånligt pris. Billiga innetofflor är guld värt och kan användas för att bara gå runt att mysa. Ett par fårskinnstofflor däremot värmer upp den mest frusna individen och är till för mer avancerat mys!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att köpa en morgonrock till dina mysiga innetofflor, vem vet, du kanske blir ditt områdes Hugh Hefner. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mysfarbror med innetofflor! Är du en mysfarbror som söker ett par sköna herrtofflor eller är du ute efter att få en slapp och ledig semester med ett par foppatofflor eller crocs som de också heter? Vilken mysfarbror du än är så finns det något här för alla små farbröder. Är du en ung kille som vill hålla fötterna varma men samtidigt inte tappa coolhetsfaktorn? Då finns det även stilrena och snygga tofflor herr att tillgå här! För den riktigt lantliga mannen så skippar du väl badtofflorna och går rakt på de träskoformade tofflorna?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.