Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga sneakers för herr online

96 Fynd

Om du behöver köpa ett par billiga sneakers så är du på rätt plats. På Fyndiq hittar du ett stort utbud av herrsneakers till riktigt bra priser. Vi fyller på med nya schyssta produkter dagligen!


Köp herrsneakers hos oss

Är du en av de där grabbarna som tycker om att vara bekväm samtidigt som du är snygg? Då är du säkerligen en van användare av sneakers, skorna som gör att du kan gå runt en hel dag utan att få ont i fötterna samtidigt som du ser redigt stilmedveten och street-snygg ut. Här på Fyndiq har vi ett rejält stort utbud av sneakers för herr, sällan har väl någon skådat så många billiga skor på nätet som här. Välkommen in att fynda ett par skor som både är sköna och snygga!

Tips för ett lyckat köp

Dubbelkolla så att den storlek du beställer stämmer överens med storleken på dina fötter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Herrskor — en viktig del av stilen

När man spanar in en kille gör man det verkligen från topp till tå. Man kollar in håret och frisyren, ögonen, kläderna, accessoarerna och sist men inte minst så kollar man in vad han har på fötterna. Är där ett par sunkiga gympadojor som ser ut att höra hemma i förra seklet blir ingen särskilt lycklig. Är däremot hans fötter prydda med ett par fräscha, snygga och stilmedvetna sneakers höjer vi i stället glatt på ögonbrynen och får en riktigt bra uppfattning om honom. Var inte den sunkiga snubben med gympadojor, var den fräscha killen med snygga sneakers!