Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sneakers för herr online!

Massor av skor online för herr! Är du en av de där grabbarna som tycker om att vara bekväm samtidigt som du är snygg? Då är du säkerligen en van användare av sneakers, skorna som gör att du kan gå runt en hel dag utan att få ont i fötterna samtidigt som du ser redigt stilmedveten och street-snygg ut. Här på Fyndiq har vi ett rejält stort utbud av sneakers för herr, sällan har väl någon skådat så många billiga skor på nätet som här. Välkommen in att fynda ett par skor som både är sköna och snygga!

Tips för ett lyckat köp! Dubbelkolla så att den storlek du beställer stämmer överens med storleken på dina fötter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Herrskor — en viktig del av stilen! När man spanar in en kille gör man det verkligen från topp till tå. Man kollar in håret och frisyren, ögonen, kläderna, accessoarerna och sist men inte minst så kollar man in vad han har på fötterna. Är där ett par sunkiga gympadojor som ser ut att höra hemma i förra seklet blir ingen särskilt lycklig. Är däremot hans fötter prydda med ett par fräscha, snygga och stilmedvetna sneakers höjer vi i stället glatt på ögonbrynen och får en riktigt bra uppfattning om honom. Var inte den sunkiga snubben med gympadojor, var den fräscha killen med snygga sneakers!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.