Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda fiskeutrustning på nätet

20 150 Fynd

Rätt tider för Fiske

När solen hälsar på vaknar suget att fiska. Oavsett om det är flugfiske, sportfiske eller om det kanske bara är att meta från en brygga — hittar du vad du behöver här hos Fyndiq. Fiskeutrustningen är viktig när det är dags att ge sig ut för att fånga, och rätt fiskeredskap kan vara skillnaden på om det blir fångst eller inte. Just därför har vi har samlat alla olika redskap på ett och samma ställe. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta vad du söker, och därmed underlätta ditt fiskande. Självklart kommer vår fiskeutrustning också till ett billigare pris. Kom och fynda!

Tips för ett lyckat köp

Visst har du väl hört att tålamod är en fiskares bästa vän? Det stämmer, så kanske ska du passa på att hitta en bra bok att ta med på fiskeresan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fiska säkert

Fiske är ju faktiskt någonting som är otroligt härligt, och som sagt — nu när solen hälsar på, är det kanske dags att planera in några fiskeresor? Det gäller dock att fiska säkert. För den ovana fiskaren kan det vara bra med en fiskeguide innan man ger sig ut på sjön, och kanske ett stadigt sällskap första gången. Att ge sig ut på sjön för att fiska kan vara farligt om man inte vet hur man ska göra. Därför är förberedelser a och o när det är dags, och här hos Fyndiq finns allt du behöver för att lyckas med fin fiskeresa, välkommen att handla!