Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga beten & fiskedrag online!

Fiskedrag och beten för storfiskaren! Fiske är en hobby som väldigt många uppskattar och ägnar sig åt. En del fiskar för att det är så oerhört rofullt att ge sig ut till sjöss, medan andra gillar spänningen i att fånga en riktig baddare! Oavsett varför man väljer att fiska måste man ha rätt drag och bete för att få något på kroken. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga beten och fiskedrag från kända märken. Här kan man hitta allt från wobblers och spinnare, till jiggar och skeddrag! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att fylla hela fiskelådan med produkter från Fyndiq. Frakten är nämligen densamma, oavsett hur mycket som handlas! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken fisk vill du fånga? Innan man klickar hem några drag och beten måste man självklart fundera över vilken fisk man är intresserad av att fånga. De olika dragen är nämligen anpassade för olika typer av fiskar, även om det finns skeddrag som passar i princip allt fiske. Vill man dock vara mer specifik och exempelvis fånga en gädda i vassen kan en Atom Giller 20g K passa bra, eftersom den är vasskyddad och fungerar utmärkt i knepig vattenvegetation! Är man nybörjare och vill testa på sportfiske med ett enklare drag kan ett 4-pack Wobblers passa bättre!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.