Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fiskelinor online!

Fyndiqs favoriter

Omöjligt att fiska utan fiskelina! Allt är viktigt: fiskekläder, drag, beten, tålamod. Men utan fiskelinor är det omöjligt att lyckas med fisket. Det är just därför vi på Fyndiq samlat på oss alla fiskelinor vi kunnat, till ett lågt pris. Här kan du fynda allt från Guideline Control Flyt fiskelina till Power Pro flätlina, dessutom kan du plocka hem en spolhållare till ditt fiske. Kika igenom vårt stora utbud av fiskelinor och beställ hem allt vad du önskar. Om du är osäker på vilken fiskelina du ska ha kan det vara en bra idé att klicka på produktens beskrivning för att läsa mer. Välkommen att köpa!

Tips för ett lyckat köp! Ska du byta fiskelina på ditt spä? Det är inte lätt om det är första gången, ta hjälp av någon som kan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp den bästa fiskelinan! Nog har det gjorts olika test för att se vilken som är den bästa fiskelinan, men det är ingenting vi på Fyndiq kan svara på. Vad vi däremot kan säga är att alla fiskelinor som vi säljer är bra, och du behöver aldrig leta länge efter fiskeprodukter online hos oss. Köp hem en fiskelina i nylon eller en spunnen lina om det är vad du söker. Allt du behöver finns hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.