Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig hundmatskål online

346 Fynd

Matskålar och vattenflaska till hund

När man är husse eller matte till en hund vet man att denna pälsbeklädda varelse behöver ha vatten tillgängligt, annars dricker den ur vattenpölar. I vårt stora sortiment av billiga hundmatskålar och vattenskålar för hund hittar du allt du behöver för en törstig eller hungrig hund. Varför inte rostfria matskålar på ett stativ? Eller en vattenskål som kyler vattnet? Dessutom finner du den smarta matskålen Buster Dogmaze här, som ger hunden stimulans samtidigt som den äter sin mat långsammare. Skynda att fynda online här hos oss på Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

Vill du shoppa fler hundrelaterade produkter? Klicka in på kategorin Hund så hittar du allt du kan tänka dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hundmatskålar för olika situationer

Är du ute någonstans med din hund? Då är en hopfällbar skål alldeles perfekt och praktisk att ha i bilen eller i väskan. En portabel hundmatskål kan vara i mjuk silikon, i vattentätt tyg eller som en vattenflaska med särskild öppning för just hunden. För varma sommardagar kan det vara bra med en vattenskål som håller vattnet kallt under flera timmar — även det finner du här! Till din hunds stora glädje är det bara att välja och vraka bland specialanpassade och praktiska skålar för mat och vatten.