Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig hundmatskål online!

Fyndiqs favoriter

Matskålar och vattenflaska till hund! När man är husse eller matte till en hund vet man att denna pälsbeklädda varelse behöver ha vatten tillgängligt, annars dricker den ur vattenpölar. I vårt stora sortiment av billiga hundmatskålar och vattenskålar för hund hittar du allt du behöver för en törstig eller hungrig hund. Varför inte rostfria matskålar på ett stativ? Eller en vattenskål som kyler vattnet? Dessutom finner du den smarta matskålen Buster Dogmaze här, som ger hunden stimulans samtidigt som den äter sin mat långsammare. Skynda att fynda online här hos oss på Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du shoppa fler hundrelaterade produkter? Klicka in på kategorin Hund så hittar du allt du kan tänka dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hundmatskålar för olika situationer! Är du ute någonstans med din hund? Då är en hopfällbar skål alldeles perfekt och praktisk att ha i bilen eller i väskan. En portabel hundmatskål kan vara i mjuk silikon, i vattentätt tyg eller som en vattenflaska med särskild öppning för just hunden. För varma sommardagar kan det vara bra med en vattenskål som håller vattnet kallt under flera timmar – även det finner du här! Till din hunds stora glädje är det bara att välja och vraka bland specialanpassade och praktiska skålar för mat och vatten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.