Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hundleksaker online!

Roliga leksaker för hunden! Alla hundägare vet hur mycket hundar tycker om att leka. Apport och dragkamp är exempel på två lekar som de flesta hundar tycker är superroliga. För att kunna leka med hunden på bästa sätt så kan du ta hjälp av en hundleksak. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga hundleksaker, så att alla hundar kan få leka av sig! Välj mellan bollar, gummileksaker och apportleksaker. Välkommen att shoppa online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både i lek- och hälsosyfte! Något som är oerhört bra med hundleksaker är att de flesta kan användas i mer än bara leksyfte. De är nämligen också väldigt bra för hundar med tuggproblem och för valpar som har kli i munnen. Har du till exempel en hund med svåra tuggproblem, kan du träna upp detta med tungapport. Hunden måste hålla apporten hårt för att inte tappa den och därför blir det omöjligt för hunden att tugga samtidigt. Har du precis köpt en valp som håller på att tappa tänder så har hunden förmodligen lite klåda i munnen. Då kan du köpa ett gummiben till hunden att tugga på. Många leksaker fungerar även som flera saker i ett — aktiveringsleksak, bitleksak och apporteringsleksak!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.