Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billiga hundleksaker online

595 Fynd

Roliga leksaker för hunden

Alla hundägare vet hur mycket hundar tycker om att leka. Apport och dragkamp är exempel på två lekar som de flesta hundar tycker är superroliga. För att kunna leka med hunden på bästa sätt så kan du ta hjälp av en hundleksak. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga hundleksaker, så att alla hundar kan få leka av sig! Välj mellan bollar, gummileksaker och apportleksaker. Välkommen att shoppa online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att leta efter fler fynd hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både i lek- och hälsosyfte

Något som är oerhört bra med hundleksaker är att de flesta kan användas i mer än bara leksyfte. De är nämligen också väldigt bra för hundar med tuggproblem och för valpar som har kli i munnen. Har du till exempel en hund med svåra tuggproblem, kan du träna upp detta med tungapport. Hunden måste hålla apporten hårt för att inte tappa den och därför blir det omöjligt för hunden att tugga samtidigt. Har du precis köpt en valp som håller på att tappa tänder så har hunden förmodligen lite klåda i munnen. Då kan du köpa ett gummiben till hunden att tugga på. Många leksaker fungerar även som flera saker i ett — aktiveringsleksak, bitleksak och apporteringsleksak!