Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig dekal med dödskalle online!

Pimpa bilen med snygg dödskalledekal! De flesta har nog sett en bil cruisa ner på gatan med en dekal som verkligen väcker intresse och tänkt att de vill ha en likadan. För hur härligt är det inte att pimpa bilens tråkiga utseende med en snygg bildekal eller två? Den som verkligen vill sticka ut och köpa något tufft till bilen bör investera i en dekal föreställande en dödskalle. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av dekaler i form av olika typer av dödskallar. Du hittar allt ifrån söta dödskallar till riktigt skräckinjagande dekaler här hos oss! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att hitta fler härliga dekaler att pynta bilen med. Du kan bland annat hitta dekaler i form av djur, text och ord samt människor eller figurer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tåliga dekaler som sitter kvar i ur och skur! Alla dekaler som finns att köpa på den här sidan är gjorda i tåligt material som exempelvis kvalitetsvinyl, lackad reliefyta eller exklusivt folie. Det innebär att du kan åka långt i tufft klimat utan att behöva bekymra dig över om dekalen sitter kvar eller inte. Dessutom är alla dekaler väldigt lätta att applicera på den yta där du vill ha dem. Vissa levereras med appliceringstejp medan andra är självhäftande!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.