Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dekaler med människor online!

Stort utbud av dekaler med människor online! Vad är det som gör att någon tittar till lite extra, om inte de små detaljerna? För det är detaljerna i livet som gör att den stora helheten blir så fantastisk. Och i det här fallet är det detaljen i form av en dekal som gör att helheten blir lite roligare. Här på Fyndiq har vi samlat mängder av roliga och billiga bildekaler som du kan klistra på din bil för att visa vem du är eller vad du vill säga. Eller så kanske detta är en bra present till någon badboy eller badgirl. Det är bara att välja och vraka!

Tips för ett lyckat köp! Innan du går vidare till att betala, så fundera på om det inte börjar närma sig någons födelsedag snart. Roligare present får man leta efter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga bildekorer för att visa vem du är! Visst, bilens märke säger en del om vilka vi är bakom ratten. Men det är ganska kul att även visa upp det med en bildekal. Här har vi mängder av olika bildekaler med människor som du kan välja mellan. Dekalerna är datorskurna i självhäftande folie eller med en stickers som man river loss och klistrar fast på väl vald plats där den sedan få göra magi. Svårare än så är det inte!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.