Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig padel online!

Slå kompisen i padel! Padel är en sport som vuxit enormt de senaste åren och det har vi på Fyndiq tagit fasta på. Här online hos oss finner du billiga padel tillbehör så som racket, padelväska och padelboll från Tretorn, Babolat med flera. Köp ett racket som är framtaget för just precision och optimal styrförmåga – så blir matchen ännu roligare att spela. Det är lättare än någonsin att handla på nätet, passa på att även fynda kläder och träningsskor som passar sporten till. Välkommen att fynda padel och tillbehör här hos oss på Fyndiq – redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är det första gången du ska spela? Köp ett padelracket som är tillverkat för att passa ett vitt spektrum av spelare så kan du använda det länge. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta din padelstil! Det roliga med padel är att alla i stort sett kan spela och lära sig snabbt hur det går till. Bestäm själv fart och nivå för att sedan kunna spela under just dina förutsättningar. Padel passar motionärer som vill utveckla sitt spel men även de som är lite mer erfarna spelare och vana att spela exempelvis tennis eller squash sedan tidigare. Från Babolat finner du racket i ett stort urval att välja och vraka bland. Kanske en Drive Tour Padel för den lite med avancerade spelaren eller en Babolat Storm Padel för den som är lite nyare i gamet. Glöm sedan inte padelbollarna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.